Toscane: Vakantiedomein met 10 appartementen en zwembad te koop

 • 1.490.000€
Montaione, Firenze, Toscane, Italië
 • B&B / Toerisme, Huis
 • Eigendom type
 • 900
 • 30000
 • Lot m²
 • 18
 • slaapkamers
 • 11
 • badkamers
Te koop via makelaar

Toscane: Vakantiedomein met 10 appartementen en zwembad te koop

Montaione, Firenze, Toscane, Italië
 • 1.490.000€

Beschrijving

Authentiek gebouwencomplex, volledig gerenoveerd tussen 2005 en 2007 en momenteel in gebruik als vakantie-accommodatie. Gelegen in de Florentijnse heuvels, op slechts 40 minuten van Firenze en een paar kilometer van de belangrijkste verbindingswegen. De eerste voorzieningen zijn te voet bereikbaar, tegelijk geniet je van het absoluut fantastische Toscaanse landschap.

Binnen een straal van 50 km vind je Firenze, Siena, Pisa en de kust van de Maremma. Nog dichterbij zijn San Gimignano, Certaldo, Volterra en Vinci. Winkels vanaf 1 kilometer, bushalte 200 meter, treinstation 10 kilometer, tennis 3 kilometer, golf 8 kilometer, manege 4,5 kilometer. Het is gelegen aan een openbare weg, op 200 meter van de provinciële weg.

Tijdens de renovaties wwas er aandacht voor de authentieke kenmerken, zo werden de gewelven, stenen en bakstenen uit het oorspronkelijke gebouw gerecupereerd. Er zijn 2 gebouwen en in totaal 10 appartementen, waarvan 8 in de boerderij en twee in de oude schuur, alle appartementen zijn goed ingericht en met buitenruimtes.

Beschrijving van de appartementen:

1- een appartement met gedeelde toegangstrap, bestaande uit: keuken, eetkamer, twee slaapkamers, twee toiletten, badkamer alsmede een exclusieve zolder welke te betreden is vanuit de woonkamer, grote binnenplaats van 87 m2, deels betegeld en deels tuin.

2- Op de eerste verdieping nog een appartement met toegangstrap naar de gemeenschappelijke ruimte, keuken, eetkamer, slaapkamer, toilet, badkamer, grote binnenplaats van 84 m2, deels betegeld en deels tuin.

3- Op de eerste verdieping, met gemeenschappelijke toegangstrap, keuken, eetkamer, twee slaapkamers, twee toiletten, badkamer en een kleine mezzanine met uitzicht op de woonkamer. grote binnenplaats van 96 m2, deels betegeld en deels tuin.

4- Op de eerste verdieping: Toegangstrap naar de gemeenschappelijke ruimte, keuken, eetkamer, twee slaapkamers, drie toiletten, badkamer, grote binnenplaats van 51 m2, deels betegeld en deels tuin.

5- Op de begane grond, appartement bestaande uit: keuken, eetkamer, twee slaapkamers, twee toiletten, badkamer, grote binnenplaats van 86 m2, deels betegeld en deels tuin.

6- Appartement op de begane grond bestaande uit: keuken, eetkamer, twee slaapkamers, een toilet, badkamer, hal, grote binnenplaats van 85 m2, deels betegeld en deels tuin.

7-Appartement gelegen op de begane grond bestaande uit; Keuken, eetkamer, twee slaapkamers, twee toiletten, badkamer. grote binnenplaats van 86 m2, deels betegeld en deels tuin.

8- Appartement op de begane grond bestaande uit: keuken, eetkamer, twee slaapkamers, twee toiletten, badkamer, hal, grote binnenplaats van 80 m2, deels betegeld en deels tuin.

9-Appartement op de begane grond bestaande uit: keuken, eetkamer, twee slaapkamers met toilet, badkamer en een externe pergola, grote binnenplaats van 102 m2, deels betegeld en deels tuin.

10- Appartement op de begane grond, bestaande uit: keuken, eetkamer, twee slaapkamers met twee toiletten. Badkamer, evenals een externe pergola en tuin voor een totaal van 103 m².

11- Begane grond: Twee berg- en kastruimtes.

Alle appartementen zijn in een perfecte staat van onderhoud, voorzien van alle moderne gemakken, uitgerust met satelliet-tv en een volledig uitgeruste keuken met oven, koelkast en vaatwasser, evenals wifi in het hele gebouw.

Het zwembad (geopend van april tot oktober), bevindt zich in een privé-oase met parasols, ligbedden, lig- en zitstoelen, evenals het kinderbad, buitendouche, barbecue, wasmachine (extra) en bakkersservice (van maandag tot zaterdag). Naast de wekelijkse linnenservice wordt er gekookt op aanvraag. Het zwembad bestaat uit twee baden van 12 x 6 m, met elkaar verbonden door een kinderbad.

Het pand, met een bestemming voor toeristische accommodatie, geniet van de concessies die de administratie voor dit soort activiteiten heeft verleend met de mogelijkheid om overdekte terrassen te creëren in de bijbehorende ruimtes, evenals uitbreidingen gericht op aanvullende diensten (restaurants, bars ontspanningsruimten, vergaderzalen, wellnesscentra, fitnesscentra, ruimten voor recreatieve en sportieve activiteiten, enz.) waarvan de maat kan worden bepaald wanneer de verreisten aangetoond kunnen worden.

Het terrein van 3 hectaren is in uitstekende, goed onderhouden staat, er is een olijfgaard in bruikleen gegeven en een klein deel van het bos, de rest is bijbehorend land van het pand. De woning staat op naam van natuurlijke personen, terwijl de verhuur in handen is van hun vennootschap.

Deze prachtige structuur is een uitstekende eigendom, ideaal voor toeristische doeleinden.
Bezichtigingen worden bij voorkeur op wisseldagen (zaterdag) gepland.

Er zijn al reserveringen voor volgend seizoen.

 • regio Toscana

Details

Bijgewerkt op december 30, 2023 op 3:36 pm
 • Prijs: 1.490.000€
 • Eigendom Grootte: 900 m²
 • Landoppervlakte: 30000 m²
 • slaapkamers: 18
 • badkamers: 11
 • Eigendom type: B&B / Toerisme, Huis
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Kenmerken

Contactgegevens

Zie listings
Advitalia (aankoopmakelaar)

Vraag naar meer informatie betreffende deze eigendom

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag:

  Compare listings

  Vergelijken
  Advitalia (aankoopmakelaar)
  • Advitalia (aankoopmakelaar)