Prijsbereik: Van naar

Tijdelijk 'co-working kantoor' voor vandaag, met zicht op Lago di Garda, iets met het nuttige aan het aangename koppelen komt in mijn gedachten. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op facebook

2 maanden geleden

Huizenjacht Italie Portaal

Het is dan eindelijk zover, reeds nu maar zeker vanaf 15 juni kunnen Europeanen weer vrij door Europa reizen, pak naast zonnecreme, een goed boek, wandelschoenen nu ook een mondmaskertje en een 1 meter meetlat in en kom richting La Bella Italia, we verwachten jullie! En don't worry, ook de Italianen smachten naar buitenlandse toeristen, restaurants, bars, shops, iedereen is er klaar voor, alles is aangepast aan de Corona-regels, alles lijkt veilig en iedereen bruist van energie om deze zomer alsnog onvergetelijk te maken, ondanks het virus.
Van negatieve gevoelens ten opzichte van Noorderlingen omwille van de manier waarop de EU-steun zal verdeeld worden is vooral sprake in de kranten en de politiek, in het dagelijkse leven wachten de cappuccino, de spritz, pizza en pasta vongole op hun nieuwe tijdelijke baasjes, van welk land zij ook mogen komen, relax & stay safe!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op facebook