Sicilia: Appartement op slechts 1 km van de zee en 15 minuten van Palermo te koop

 • 158.000€
Via Pieri, Porticello, Santa Flavia, Palermo, Sicilië, 90017, Italië
Te koop via makelaar

Sicilia: Appartement op slechts 1 km van de zee en 15 minuten van Palermo te koop

Via Pieri, Porticello, Santa Flavia, Palermo, Sicilië, 90017, Italië
 • 158.000€

Beschrijving

Ligging: Sicilië, Palermo, Santa Flavia, op slechts 1 km van de zee, in een toeristisch gebied

Appartement van ongeveer 80 m2 op de 1e verdieping. Indeling: een grote eetkamer, goed verbonden met de keuken, beide leidend naar het balkon. De gang scheidt 2 slaapkamers, een badkamer met douche en 2 inmaakkasten. Alle kamers hebben ramen, hierdoor kan het pand genieten van uitstekende ventilatie en helderheid.

Het pand heeft een werkelijk strategische ligging: het ligt dicht bij alle openbare diensten, zoals een markt, postkantoor, apotheek, viswinkel. In de directe nabijheid van openbaar vervoer waarmee u gemakkelijk de Siciliaanse hoofdstad in slechts 15 minuten of de meest benijdenswaardige badplaats Cefalù op slechts 30 minuten kunt bereiken. Daarnaast bereik je het prachtige strand van “Olivella” al wandelend (10 minuten), ook daar zijn meerdere restaurants en clubs die zomeravonden aan de kust van Porticello uniek maken. En niet alleen dat, de locatie van het pand stelt u ook in staat om het historische deel van de plaats te waarderen: in slechts 6 minuten bereikt u het museum en het archeologische gebied van de oude Griekse stad Sòlunto, die op de Monte Catalfano staat en van waaruit het mogelijk is om de heldere lucht in te ademen en te genieten van verbazingwekkende uitzichten op de kust van Palermo tot Cefalù.

In het licht van de hierboven beschreven kenmerken en de gegevens die zijn verstrekt door de Dienst Toerisme van de Siciliaanse Regio, wordt bevestigd dat het onroerend goed in kwestie geschikt is om zowel als woning als als toeristische accommodatie te worden gebruikt. In vergelijking met 2021 is het aantal aankomsten en aanwezigheden op Sicilië in 2022 zelfs bijna verdubbeld: volgens gegevens over de hotel- en niet-hotelsector groeide het totaal aantal aankomsten van januari tot eind juli 2022 met 89,3 procent in vergelijking met vorig jaar. opkomst van 93,6 procent.

Kom dit pand en zijn heerlijke omgeving met je eigen ogen aanschouwen.

 • adres Via Pieri 11
 • stad Santa Flavia
 • regio Sicilia

Details

Bijgewerkt op oktober 21, 2022 op 1:04 pm
 • Prijs: 158.000€
 • Eigendom Grootte: 80 m²
 • Eigendom type: Appartement
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Contactgegevens

Zie listings
Advitalia (aankoopmakelaar)

Vraag naar meer informatie betreffende deze eigendom

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag:

  Compare listings

  Vergelijken
  Advitalia (aankoopmakelaar)
  • Advitalia (aankoopmakelaar)