Prijsbereik: Van naar

Le Marche: Volledig te renoveren villa met zeezicht op een paar km van Pesaro

Strada di San Rocco, Tresole, Pesaro, Pesaro e Urbino, Marken, 61122, Italië
€425.000

Detail

Bijgewerkt op november 18, 2022 op 8:39 am

 • Prijs: €425.000
 • Eigenschap Grootte: 400 m²
 • Landoppervlak: 5000 m²
 • Eigendom type: B&B / Toerisme, Huis
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Beschrijving

In een panoramische positie een paar km. van het centrum van Pesaro: landhuis met eigen terrein. Oorspronkelijk was dit een adellijk buitenverblijf.

De Villa heeft een oppervlakte van ongeveer 400 m2 verdeeld over twee verdiepingen en is volledig te restaureren. Het omringende terrein, dat vanaf sommige punten een aangenaam uitzicht op zee biedt, beslaat een oppervlakte van ongeveer 5.000 m2.
Door de grote ruimtes en de exclusieve ligging, zowel ten opzichte van de stad als de minimale afstand tot de zee, kan het pand na de renovatie gemakkelijk als toeristische accommodatie gebruikt worden.

Voor wie dat wenst, bestaat de mogelijkheid om de voormalige rustico (nu een ruïne) met een oppervlakte van ongeveer 250 m2 te kopen. evenals een gereedschapsschuur van ongeveer 35 m2 en landbouwgrond tot maximaal 5 hectare, niet bij de prijs inbegrepen en dus in overleg te koop.
Al deze gebouwen staan ​​in op een terrein van ca. 6 hectaren met velden, olijfgaard en bos.

Vlot bereikbaar, gelegen in Località San Rocco, in de glooiende en prestigieuze heuvel tussen Novilara en Candelara, op slechts 6,5 km van het centrum van Pesaro, een stad die beroemd is om het Rossini Opera Festival en genomineerd is als de Italiaanse Culturele Hoofdstad 2024.
Bovendien biedt Pesaro, omringd door de Adriatische Zee, zeven kilometer aan uitgeruste en gratis stranden, omgeven door een verrassende omgeving zoals die van het San Bartolo-park en de voorgebergten die uitkijken over de zee.

 • Stad: Pesaro
 • Staat / Regio: Marche
 • land: Italië

Kenmerken

Contact informatie

Advitalia (aankoopmakelaar)
Advitalia (aankoopmakelaar)
00393804728385

Enquire about this property

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag: