Le Marche, Pesaro : diverse huizen en appartementen te koop op wandelafstand van het zandstrand

Pesaro, Pesaro e Urbino, Marken, Italië
 • Appartement, B&B / Toerisme, Huis, Terrein
 • Eigendom type
Le Marche, Pesaro : diverse huizen en appartementen te koop op wandelafstand van het zandstrand
Pesaro, Pesaro e Urbino, Marken, Italië

Beschrijving

Dankzij onze vele positieve samenwerkingen met lokale makelaars kunnen wij je als aankoopmakelaar van A tot Z begeleiden bij het vinden en kopen van een huis of appartement in en rond Pesaro, in het Noorden van Le Marche.

Hier geniet je van het beste van 3 werelden :

 1. Pesaro is een badplaats met kilometerslange zandstranden die vlot te voet en met de fiets te bereiken zijn.
 2. Pesaro is een echte stad (meer dan 90 000 inwoners) met tal van gastronomische en culturele opportuniteiten (culturele hoofdstad 2024).
 3. Pesaro heeft het prachtige natuurgebied – Parco San Bartolo – waar het heerlijk fietsen, wandelen en varen is met zicht op zee.

Als aankoopmakelaar zijn wij niet beperkt tot één database met huizen, maar werken we samen met alle lokale aanbieders van vastgoed. Wijzelf treden hierbij op als vertegenwoordigers van de kopers. Onze werkwijze is dus verschillend van de klassiek Italiaanse werkwijze waarbij de makelaar de belangen van beide partijen behartigd als mediator.

Concreet: In de fase van de zoektocht naar de geschikte woning (die je gerust ook zelf online kunt uitvoeren), het verzamelen van informatie (ligging, plattegronden, beeldmateriaal, antwoord op specifieke vragen …) en het vastleggen van de afspraken zul je begeleid worden door Natascha of Marissa. Wij kunnen ook aanwezig zijn tijdens de bezichtigingen met de verkopende makelaar.
Op het ogenblik dat je hét huis hebt gevonden en we overgaan naar de fase van de onderhandelingen, het eventueel sturen van een geometra en juridisch-administratieve controles kom je bij Nicolas, die in een vorig leven advocaat was, terecht.

Wij volgen jouw dossier dus op van A tot Z en werken hiervoor aan een uurtarief van 50 euro, wat ervoor zorgt dat onze manier van werken enkel interessant is voor wie daadwerkelijk tot kopen wenst over te gaan.  Voor een aantal zaken wordt gewerkt met vaste tarieven. (zie onze website https://www.advitalia.be/praktisch)

Wel rekenen we bij aankoop een vergoeding van 10% (met een minimum van 1% van de koopprijs en ondergrens van 1000 euro) op het prijsverschil tussen de vraagprijs en het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning wordt gekocht. Stel dat de vraagprijs 275.000 euro is en de aankoopprijs bedraagt 240.000 euro (35.000 euro minder) dan rekenen we 3.500 euro als commissie in plaats van de 7.200 à 9.600 euro die een Italiaanse makelaar zou ontvangen hebben van de koper.

 • stad Pesaro
 • regio Marche

Details

Bijgewerkt op juni 5, 2024 op 8:04 am
 • Eigendom type: Appartement, B&B / Toerisme, Huis, Terrein

Contactgegevens

Zie listings
Advitalia (aankoopmakelaar)

Vraag naar meer informatie betreffende deze eigendom

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag:

  Compare listings

  Vergelijken
  Advitalia (aankoopmakelaar)
  • Advitalia (aankoopmakelaar)