Prijsbereik: Van naar

Fano, Le Marche: Uniek appartement in historisch palazzo

61032 Fano PU, Italia
€635.000

Detail

Bijgewerkt op maart 9, 2022 op 4:23 pm

 • Prijs: €635.000
 • Eigenschap Grootte: 272 m²
 • Eigendom type: Appartement
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Beschrijving

Fano (PU) – historisch centrum – PRESTIGIEUZE EIGENDOM. In een prachtig gebouw: de nobele verdieping (bel-etage), een kantoor / appartement van 272 m², van grote artistieke waarde, met beschilderde plafonds, grote woonkamers en stucwerk uit de jaren 1700.

Ingang op een grote woonkamer van 100 vierkante meter, privékapel, 2 zeer grote slaapkamers, keuken, badkamer, bijkeuken, gemeenschappelijke binnenplaats, lift.

De indrukwekkende hal is versierd met een kostbaar houten plafond met grote gesneden laden, daterend uit de 16e eeuw en de muren verrijkt met artistieke stucwerk composities met mythologische en heraldische onderwerpen, werken van de getalendeerde Milanese schilder en 18de eeuwse schilder Giuseppe Tamanti. Opmerkelijk is de kleine privékapel, met muren versierd met stucwerk en geschilderd in nep marmer, daterend uit 1768. In de kapel maakt een schilderij van Sebastiano Ceccarini (1702-1783) het onroerend goed echt waardevol.

Het gebouw is volledig gerestaureerd, met lift, vloerverwarming en airco.
Leasing: mogelijkheid tot overname.
Het ligt in het historische centrum op 100 meter van een gratis gemeentelijke parkeerplaats die plaats biedt aan ongeveer 400 auto’s.

Snelweg afstand (Casello di Fano): 1 km.
Afstand tot treinstation: 0,5 km.
Afstand Luchthaven (Ancona-Rimini): 45 km.

Ideaal als representatief kantoor voor professionals: bijbehorende kantoren, notarissen, enz … of in het geval van huisvesting moet een wijziging van de bestemming worden aangevraagd.

 • Adres: Fano
 • Stad: Fano
 • Staat / Regio: Marche
 • land: Italië

Contact informatie

Advitalia (aankoopmakelaar)
Advitalia (aankoopmakelaar)
00393804728385

Enquire about this property

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag: