Calabria: Diverse appartementen te koop in en rond Tropea

 • Vanaf 100.000€
Tropea, Vibo Valentia, Calabrië, 89861, Italië
 • Appartement
 • Eigendom type
Te koop via makelaar

Calabria: Diverse appartementen te koop in en rond Tropea

Tropea, Vibo Valentia, Calabrië, 89861, Italië
 • Vanaf 100.000€

Beschrijving

Zowel nieuwe appartementen als opknappertjes.
Met of zonder zeezicht.
Met 1 à 4 slaapkamers.
In het centrum van Tropea, dichtbij het strand, in de buitenwijken of op het platteland.

Prijzen tussen 100 000 – 569 000 euro


Tropea mocht zich in 2021 il borgo dei borghi noemen, het mooiste plaatsje van alle borghi più belli in Italië. Mooi is het inderdaad, mede dankzij de schitterende ligging, hoog boven op een klif, een fotogeniek centro storico, spierwitte stranden die schitterend afsteken tegen de azuurblauwe zee en het prachtige uitzicht op de Santa Maria dell’Isola… Tropea is de absolute parel van de Costa degli Dei, de Kust van de Goden!
Lees er alles over op Ciao Tutti


Meer over Aankoopmakelaar Advitalia:
Als aankoopmakelaar behartigen wij enkel de belangen van de koper, dus niet zoals de klassieke Italiaanse makelaar die als tussenpersoon optreedt en dus door zowel koper als verkoper betaald wordt (de courtage bedraagt gemiddeld 3 à 4%)

Wanneer je als koper rechtstreeks contact legt met een Italiaanse makelaar (via een website, een formulier, berichtje …) dan ziet deze jou ook gelijk als zijn cliënt. Dus vanaf het ogenblik dat jij via een vastgoedportaal of de eigen website van de makelaar een vraag stelt of je inschrijft op een nieuwsbrief, maak jij deel uit van zijn/haar klantenbestand en zal deze makelaar jou een courtage vragen, zelfs indien je op een later moment een aankoopmakelaar wenst aan te stellen.

Het is dus van belang om van bij aanvang een duidelijke keuze te maken: wens jij als koper vertegenwoordigd te worden door een Nederlandstalig aankoopmakelaar die enkel jouw belangen behartigt, dan dienen alle contacten met de verkopende makelaar via Advitalia te gebeuren. Op deze manier is het voor iedere partij duidelijk door wie ze aangesteld zijn en betaald zullen worden. Als koper betaal je in dat geval dus enkel de aankoopmakelaar, niet de verkopende makelaar.

Wij volgen jouw dossier op van A tot Z. Wij zoeken op basis van jullie wensenlijst en budget de volledige huizenmarkt af naar de meest geschikte woning (uiteraard mogen ook jullie zelf advertenties van huizen die jullie aanspreken aan ons bezorgen). Wij beleggen afspraken met eigenaars en makelaars, assisteren je (persoonlijk of virtueel) tijdens bezichtigingen, onderhandelen zodat je de laagst mogelijke koopprijs betaalt, stellen een juridisch correct bod / voorlopig koopcontract op, organiseren de technische controle van de woning door een geometra, begeleiden of vertegenwoordigen je bij de notaris voor de definitieve koop …

Wij werken eenvoudigweg aan een uurloon van 50 euro en niet zoals de klassiek Italiaanse makelaar die een commissie van gemiddeld 3 à 4 % op de aankoopprijs vraagt aan zowel koper als verkoper. Voor een aantal zaken wordt gewerkt met vaste tarieven (zie hieronder).

Wel rekenen we bij aankoop een vergoeding van 10% (met een minimum van 1% van de koopprijs en ondergrens van 1000 euro) op het prijsverschil tussen de vraagprijs en het uiteindelijke bedrag waarvoor de woning wordt gekocht. Stel dat de vraagprijs 275.000 euro is en de aankoopprijs bedraagt 240.000 euro (35.000 euro minder) dan rekenen we 3.500 euro als commissie in plaats van de 7.200 euro die een Italiaanse makelaar zou ontvangen hebben van de koper.

Werkgebied : heel Italië

 • stad Tropea
 • regio Calabria

Details

Bijgewerkt op april 19, 2023 op 11:08 am
 • Prijs: Vanaf 100.000€
 • Eigendom type: Appartement
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Contactgegevens

Zie listings
Advitalia (aankoopmakelaar)

Vraag naar meer informatie betreffende deze eigendom

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag:

  Compare listings

  Vergelijken
  Advitalia (aankoopmakelaar)
  • Advitalia (aankoopmakelaar)