Prijsbereik: Van naar

Villa Marguerite – Een prachtige, instapklare vrijstaande woning in villa-stijl

Beschrijving

Emilia Romagna – Gelegen aan de rand van een charmant en pittoresk middeleeuws dorpje, in een dominante positie om zo een adembenemend uitzicht op de beroemde vallei Poiano te bieden. Villa Marguerite ligt diep in het befaamde ‘Parco di Giganti’, een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, beroemd niet alleen voor zijn uitstekende skimogelijkheden (binnen een uur rijden, zijn er ongeveer zes goede skigebieden, waaronder één de grootste en best gewaardeerde skigebieden van Italië – Abetone), maar ook om zijn rijkdom en diversiteit van flora en fauna, geschiedenis en (natuurlijk) prachtig landschap.

Overzicht
Villa Marguerite is een elegant en ruim pand, het biedt luxe accommodatie en is in een perfecte decoratieve en bouwkundige staat, zowel intern als extern. Uitzonderlijk goed onderhouden en ingericht, is de villa deels afgewerkt in de lokale steen waardoor het een ‘traditionele’ look and feeling heeft. Er zijn twee grote geboogde en overdekte terrassen aan de voorzijde en zijkant. Beide zijn ruim, en met stopcontacten en verlichting zijn ze ideaal om buiten te zitten en eten. Aan de achterzijde is er een grote open patio. Alle deuren, ramen en luiken zijn in duurzaam, gekleurd en behandeld Douglas dennenhout en er is dubbele beglazing. Er zijn centrale verwarming radiatoren in alle kamers en alle ramen in de woonkamer hebben horren gemonteerd.
De gelijkvloers is geheel betegeld in rustieke keramische tegels, terwijl de eerste verdieping natuurlijke houten vloeren heeft. Gebouwd op twee verdiepingen, een gelijkvloers en een eerste verdieping, biedt deze prachtige villa een uitzonderlijke leefkwaliteit verspreid over een totale oppervlakte van 232 m². Er zijn vier grote slaapkamers en drie badkamers.
Het terrein van 1600 m2, is grotendeels aangelegd en gebruikt als tuin. Extern en los van de villa is een dubbele garage. Er is ook een extra stuk land dat bij deze eigendom hoort.

Contactgegevens eigenaar :
Naam: Jill Pennington
Adres: Via dell’Oratorio 55, Villa Minozzo, RE, 42030, Italia
E-mail: jillipen@gmail.com
Tel: 0039 0479391352
Gesproken talen: Engels

Adres