Veneto: Tregnago, gerenoveerd halfvrijstaand huis in het DOC-gebied Valpolicella te koop

 • 470.000€
Via Precastio, Tregnago, VR 37039, Italia
Te koop via makelaar

Veneto: Tregnago, gerenoveerd halfvrijstaand huis in het DOC-gebied Valpolicella te koop

Via Precastio, Tregnago, VR 37039, Italia
 • 470.000€

Beschrijving

Bij het verlaten van de stad Tregnago vervolg je de weg doorheen de heuvels richting San Giovanni Ilarione. Een klein bordje nodigt je na een paar minuten uit om rechtsaf te slaan in de richting van Precastio, een onverharde weg die langs de heuvel loopt en een grondgebied doorkruist vol charme waar bossen en goed onderhouden wijnranken elkaar afwisselen.

Even later komen we een klein gehucht met huizen aan. Hier leefden ooit de boeren, maar ondertussen zijn diverse huizen zorgvuldig gerenoveerd. De te koop aangeboden woning bevindt zich aan het hoofd, met een volledig omheind terrein van 10 000 m2 in het DOC-gebied Valpolicella.

Het huis is verdeeld over in totaal twee verdiepingen voor 160 m2 waarbij de begane grond ongeveer twee keer zo groot is als de eerste. Het is toegankelijk vanaf de westkant, waar het huis een kleine tuin heeft en via een kleine gang bereikt u het salon, dat direct verbonden is met de keuken / eetkamer.

Het interieur is beslist ongewoon, elke hoek van het huis heeft zijn eigen verhaal te vertellen en degenen die er wonen hebben elk detail volledig bestudeerd, waardoor een magische en bijna surrealistische sfeer is gecreëerd.

Het is daarom niet eenvoudig om deze eigendom in enkele woorden te beschrijven, en een “traditionele” opsomming kan zeker geen nauwkeurig beeld aan de lezer overbrengen. De foto’s geven een voorproefje, maar voor degenen die op zoek zijn naar een unieke plek, raden we zeker aan deze te bezichtigen.

Op het gelijkvloers zijn de meer dan 80 m2 vloeroppervlak: de ingang en het salon, van hier naar de grote keuken met eetkamer waar we de studeerkamer en de badkamer vinden.

Op de eerste verdieping vinden we een grote slaapkamer met tweepersoonsbed, een kleedkamer en een grote badkamer. Hier wordt het hout van de vloeren vergezeld door dat van het zichtbare dak en de muren van de slaapkamer, wat een “warm en ontspannend” effect creëert.

Aan het oostelijke deel van het huis, waar de keuken op uitkijkt, is op het gelijkvloers een terras gecreëerd, een rustige en beschutte hoek waar u kunt genieten van de frisse lucht en buiten in volledige privacy en rust kunt eten tijdens de warme seizoenen.

Dan zijn er de bijgebouwen, evenals het grote privé-terrein. Naast het huis is er een grote garage, een berging en een wasruimte.

Een unieke woning op een unieke plek ver van het hectische leven omgeven door groen en op het platteland waar wereldberoemde wijn wordt geproduceerd.

 • adres via Precastio
 • stad Tregnano
 • regio Veneto

Details

Bijgewerkt op december 14, 2022 op 9:06 am
 • Prijs: 470.000€
 • Eigendom Grootte: 160 m²
 • Landoppervlakte: 10000 m²
 • slaapkamer: 1
 • badkamer: 1
 • Eigendom type: Huis
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Kenmerken

Contactgegevens

Zie listings
Advitalia (aankoopmakelaar)

Vraag naar meer informatie betreffende deze eigendom

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag:

  Compare listings

  Vergelijken
  Advitalia (aankoopmakelaar)
  • Advitalia (aankoopmakelaar)