Uniek gelegen landgoed met zeezicht in Salina

1.700.000
Listing ID: sic008
Terrein: 20000 m²
Bewoonbare oppervlakte: 258 m²
Stad: Malfa
18 november 2015

Sicilië, Eolische eilanden – Dit is een landgoed van ongeveer 21.000 m2, een oude boerderij met bijgebouwen, een magazijn, en twee te reconstrueren gebouwen.
Het is gelegen in het meest waardevolle deel van het eiland Salina en grenst aan een prachtige Malvasia wijngaard, waarin zich het 5-sterren vakantiedomein “Capo Faro Resort” bevindt, deze staat op de Hot List van ’s werelds hipste hotels.

Deze eigendom bestaat uit:
• Een perceel van 21.000 m2 in een prachtige landschappelijke positie met uitzicht op de eilanden Panarea en Stromboli, het is uitgerust met alle voorzieningen (wegen, elektriciteit, drinkwater, telefoon, etc.). In dit gebied is het verboden om nog meer gebouwen te zetten, dus het zal steeds in deze natuurlijke toestand blijven.
• Historisch huis dat gerenoveerd dient te worden, momenteel beslaat het 150 m2 + terras en 2 wateropslagruimtes; na de verbouwing kan er extra 50 vierkante meter worden gerealiseerd.
• Een landbouwmagazijn van 92 kubieke meter, te renoveren, plus 80 m2 patio, tanks voor drinkwater. Na verbouwing kun je hier een totaal van 54 m2 realiseren.
• Ruïne van 40 m2 en terras, te slopen en te reconstrueren; Naar aanleiding van deze interventies krijgen we een gebouw van 76 m2 + patio’s.
• Landelijk te renoveren gebouw van 37 m². Naar aanleiding van de herstructurering kan hier 74m2 gecreëerd worden + terras en tuin.

Het is gelegen in een uitstekende positie met uitzicht op Panarea en Stromboli.

In totaal is er nu 258 m2, die met 144 m2 kan uitgebreid worden + half-ondergrondse verdiepingen, die niet meetellen als volume volgens de stedenbouwkundige regels.

Contactgegevens eigenaar :
Adres: ISOLE EOLIE – SALINA COMUNE DI MALFA – FRAZIONE CAPO FARO – VIA PROVINCIALE
Naam eigenaar: Lorenzo Mirabito
E-mail: LORENZOMIRABITO@GMAIL.COM
Tel: 0039-3391044522
Gesproken talen: Italiaans, Engels

Dit is niet het exacte adres
Huizenjacht Italie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties.

Powered by WordPress - Built on wpCasa