Toscane: Prachtige B&B met zwembad, kerkje en park te koop

 • 980.000€
Via S. Martin del Colle, 10, 56034 Casciana Terme Lari PI, Italia
 • B&B / Toerisme, Huis
 • Eigendom type
 • 350
 • 20000
 • Lot m²
 • 4
 • slaapkamers
 • 3
 • badkamers
Te koop via makelaar

Toscane: Prachtige B&B met zwembad, kerkje en park te koop

Via S. Martin del Colle, 10, 56034 Casciana Terme Lari PI, Italia
 • 980.000€

Beschrijving

De stad Casciana Terme Lari biedt inwoners en bezoekers tal van culturele en gastronomische activiteiten en is bekroond door de Touring Club met de oranje vlag als een symbool van uitmuntendheid op het gebied van gastvrijheid en lokale attracties,

Vooral gewaardeerd door liefhebbers van natuurlijke schoonheid, heeft het dorp de middeleeuwse stedelijke indeling behouden met pittoreske huizen die slingeren langs de typische steegjes omringd door het landschap van de heuvels van Pisa. Casciana Terme Lari herbergt tal van architecturale en landschappelijke attracties, van het Castello dei Vicari tot het beroemde thermale complex gebouwd door Federico da Montefeltro in 1311, nu gemoderniseerd.

De schoonheid van het gebied geeft een meerwaarde aan dit landgoed in een gehucht van Casciana Terme, omringd door een tuin met zwembad en grote buitenruimtes. Een perfecte combinatie van elegantie en rustieke stijl.
Het pand bestaat uit een hoofdgedeelte verdeeld in drie niveaus, naast de kerk van San Martin del Colle en een gastvrije annexe.

De voordeur komt uit in een eerste zitkamer met een open haard en directe toegang tot de keuken. Vanaf deze laatste gaat men verder naar de eetkamer: een ruime en lichte kamer met een grote tafel, een ontspanningsruimte met een bank en een tussenverdieping met uitzicht op de woonkamer. Op hetzelfde niveau bevindt zich de eerste badkamer met groene mozaïekvloeren en -wanden, door de woonkamer op te delen, heeft het huidige eigenaar tijdelijk een tweepersoonsslaapkamer gecreëerd met muren die worden gekenmerkt door ronde bogen.

De ijzeren trap in de entreehal begeleidt bezoekers in de kamers op de bovenste verdiepingen. De eerste verdieping bestaat uit een atrium met ingebouwde kasten, twee slaapkamers en een prachtige badkamer met een marmeren vloer, bedekt met roze mozaïek met zwarte inzetstukken met het prachtige bad met douche en bubbelbad. Alle kamers zijn verbonden door een gang met uitzicht op het panoramische balkon. Het interieur heeft een getrouwe weergave van de rustieke sfeer die typisch is voor Toscaanse boerderijen, met verfijnde decoratieve details die charme en warmte geven aan woonruimtes.

De tweede verdieping, met een mansardedak, bevat een klein atrium dat uitkijkt op de vierde slaapkamer. De hal is verbonden met een extra badkamer met een douche en mozaïekbekledingen in antieke roze tinten, met sterke verwijzingen naar de roze aders van het marmer op de wastafel.

De warmte van de materialen strekt zich uit van het centrale gebouw en reflecteert op de nuances van de gevels van de aangrenzende structuren, van de kerk tot het bijgebouw.

De boerderij is verspreid over een oppervlakte van ongeveer 340 m² en is uitgerust met een verwarmingssysteem, traditionele radiatoren en houtgestookt met een thermo-open haard waardoor u kunt profiteren van de dubbele stroomvoorziening, hout of methaan volgens de behoeften van toekomstige eigenaars.
Zoals gebruikelijk zijn de vloeren in Toscaans terracotta, de houten ramen met dubbele beglazing en de kamers zijn verrijkt met gewelfde plafonds en zichtbare balken, het interieur geniet van maximale verlichting dankzij de uitstekende belichting van het gebouw.

Gemaakt met de typische Casciana-travertijn met gouden tinten, bevat de kapel originele details zoals de halfronde apsis in combinatie met recente restauratie-ingrepen die verdere elementen bevatten, zoals de klokkentoren die boven de puntgevel uitsteekt. Beginnend met de apsis en voor meer dan tweederde van de totale lengte, wordt het gebouw ondersteund door een traditioneel hardstenen metselwerk dat wordt afgewisseld met kleine bakstenen en kleine betonblokken met mortelbedden. Het resultaat is een kerk die erin geslaagd is de charme van historische gebouwen te behouden en moderne accenten te integreren, waardoor het perfect is voor het houden van bruiloften, doopfeesten of andere evenementen.

De woning beschikt over een prachtig bijgebouw met woonkamer en keuken uitgerust met een houtoven, waarvan het interieur uitkijkt op de prachtige tuin die grenst aan de boerderij.

De buitenruimtes zijn onder andere een moestuin, een pergola uitgerust met een barbecue en een betoverende bar bij het zwembad. De aanwezigheid van de laatste, versterkt door elegante terracotta bekleding en het solariumgedeelte grenzend aan de prachtige olijfgaard, geeft een enorme toegevoegde waarde aan een woning die slim kan worden omgezet in een perfecte locatie voor evenementen en bruiloften.

Momenteel wordt dit landgoed gebruikt als B&B, maar het kan ook gebruikt worden als locatie voor evenementen of luxe woningen, vooral dankzij de aanwezigheid van de externe kapel, het bijgebouw en de privétuin en de uitstekende staat van het hele pand.

 • adres Via S. Martin del Colle 10
 • stad Casciana Terme Lari
 • regio Toscana

Details

Bijgewerkt op februari 28, 2023 op 12:04 pm
 • Prijs: 980.000€
 • Eigendom Grootte: 350 m²
 • Landoppervlakte: 20000 m²
 • slaapkamers: 4
 • badkamers: 3
 • Eigendom type: B&B / Toerisme, Huis
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Kenmerken

Contactgegevens

Zie listings
Advitalia (aankoopmakelaar)

Vraag naar meer informatie betreffende deze eigendom

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag:

  Compare listings

  Vergelijken
  Advitalia (aankoopmakelaar)
  • Advitalia (aankoopmakelaar)