Prijsbereik: Van naar

Toscane: Landgoed met olijfgaard en zwembad tussen Siena en Grosseto te koop

Via del Quadrone, 316, 58036 Roccastrada GR, Italië
€749.000

Detail

Bijgewerkt op mei 27, 2022 op 11:59 am

 • Prijs: €749.000
 • Eigenschap Grootte: 450 m²
 • Landoppervlak: 75000 m²
 • slaapkamers: 7
 • badkamers: 4
 • Eigendom type: B&B / Toerisme, Huis
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Beschrijving

Deze prachtige eigendom is gelegen in een panoramisch en zonnig heuvelachtig gebied in de gemeente Roccastrada, halverwege tussen Siena en Grosseto.
Het beschikt over een volledig omheind terrein van ongeveer 7,5 hectare waar een jachtverbod is, omvat drie gebouwen voor een totaal van 450 m2, een 12×5 zwembad, twee olijfgaarden (een vrij recente van 2,5 hectare met ca. 500 planten en een oudere van 1 hectare met ongeveer 200 planten), een groot park met fruitbomen, majestueuze kurkbomen, steeneiken, eiken, dennen, cipressen en verschillende sierboomsoorten en honderden rozen, waarvan sommige zeer waardevol zijn.

De woningen werden gebouwd rond 1940 en fijn gerestaureerd in 1999, waarbij de originele materialen en structuren waar mogelijk ongewijzigd zijn gebleven.
Het landhuis op twee niveaus boven de grond heeft een oppervlakte van ongeveer 300 m2 en bestaat uit:
– Gelijkvloers: grote woonkamer van ongeveer 80 m2 met een charmant houten vakwerkplafond en een grote open haard, een grote woonkeuken, kleine bibliotheek, badkamer, twee opslagruimtes, hal, wasruimte met directe toegang tot het appartement van de conciërge.
Op de eerste verdieping zijn er vier mooie slaapkamers, een badkamer met jacuzzi.

Het appartement van de conciërge heeft een onafhankelijke ingang vanaf de buitenkant of een verbinding vanuit het hoofdgebouw en bestaat uit een woonkamer met kitchenette, slaapkamer, badkamer.

Niet ver van dit gebouw vinden we een volledig onafhankelijke dependance van ongeveer 100 m2 bestaande uit entree / woonkamer, keuken met directe toegang tot een prachtig overdekt terras, twee slaapkamers, badkamer.

Bij het zwembad vinden we het derde gebouw van ongeveer 50 m2 dat wordt gebruikt als magazijn en technische ruimte voor het zwembad waar ook het autoclaafsysteem is geïnstalleerd.

Deze eigendom wordt bediend door het gemeentelijk aquaduct, maar het pand heeft ook twee waterputten, die de irrigatie van alle planten in de tuin mogelijk maken.
De gebouwen hebben LPG-verwarmingssystemen naast houtkachels en open haarden.

DE HELE EIGENDOM IS IN ZEER GOEDE STAAT.
HET IS MOGELIJK OOK DE INRICHTING VAN DE HUIZEN EN DE LANDBOUWAPPARATUUR AAN TE KOPEN.

 • Adres: Via del Quadrone
 • Stad: Roccastrada
 • Staat / Regio: Toscana
 • land: Italië

Kenmerken

Contact informatie

Advitalia (aankoopmakelaar)
Advitalia (aankoopmakelaar)
00393804728385

Enquire about this property

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag: