Prijsbereik: Van naar

Toscane: Duplex-appartement in het historische centrum van Castagneto Carducci te koop

Via Varese, Castagneto Carducci, Livorno, Toscane, 57020, Italië
€299.000

Detail

Bijgewerkt op december 25, 2020 op 12:03 pm

 • Prijs: €299.000
 • Eigenschap Grootte: 170 m²
 • slaapkamers: 2
 • badkamers: 2
 • Eigendom type: Appartement
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Beschrijving

Een zorgvuldige en nauwgezette renovatie heeft twee appartementen in het historische centrum van Castagneto Carducci getransformeerd tot een uniek en prachtig geheel waar moderne elementen en traditie samenvloeien.

Vanaf de privé-deur vertrekt de trap naar de eerste verdieping. Aan de rechterkant vinden we de grote keuken, terwijl aan de linkerkant de slaapkamers met de badkamer zijn verbonden door een comfortabele doorgang onder de trap. De keuken behoudt een kleine verrassing, via een houten deur die in de vloer is uitgehouwen, dalen we af naar de kelder  in terracotta stenen, een paradijs voor het bewaren van de Toscanse wijnen en vleeswaren.

De trappen, allemaal bedekt met marmer leiden ons naar de eerste verdieping waar het rechts-links patroon zich herhaalt, maar met ruimere afmetingen dan de benedenverdieping.

Alle ruimtes worden gekenmerkt door houten plafonds met zichtbare balken, die de kamers warm en gastvrij maken, aan de rechterkant vinden we de grote woonkamer met de open haard gekenmerkt door een elegante stalen rand, en verder een kamer, momenteel in gebruik als studeerkamer, maar welke op elk moment kan worden omgebouwd tot derde slaapkamer.

Het zal een waar genoegen zijn om in slaap te vallen en wakker te worden in de hoofdslaapkamer, een gastvrije, intieme en lichte ruimte. Langs een kant van de kamer bevindt zich de dressing die zelfs de meest veeleisende kledingliefhebbers tevreden zal stellen.

De laatste kamer op de verdieping is de badkamer, ook hier wordt niets aan het toeval overgelaten, het design sanitair, de grote douche met de gigantische douchekop en aandacht voor elk klein detail.

Ook te waarderen is de extreme flexibiliteit, de twee verdiepingen kunnen in feite volledig onafhankelijk worden gemaakt en indien nodig worden omgevormd tot twee afzonderlijke eenheden en ook een terugverdienende investering vertegenwoordigen, gezien de hoge toeristische aantrekkingskracht van het gebied.

 • Adres: Via Varese 1
 • Stad: Castagneto Carducci
 • Staat / Regio: Toscana
 • land: Italië

Contact informatie

Advitalia (aankoopmakelaar)
Advitalia (aankoopmakelaar)
00393804728385

Enquire about this property

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag: