Prijsbereik: Van naar

Toscane: 19de eeuwse villa met park in Santa Luce te koop

Santa Luce, Pisa, Toscane, Italië
€530.000

Detail

Bijgewerkt op september 17, 2022 op 3:08 pm

 • Prijs: €530.000
 • Eigendom type: B&B / Toerisme, Huis
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Beschrijving

Santa Luce. Niet ver van de kust, genesteld in de Toscaanse heuvels, in een gebied bewoond sinds de Etruskische periode, vinden we een majestueus herenhuis op een dominante positie. Het eerste document van Santa Luce waarin het historische centrum wordt genoemd, dateert uit 887, waar deze stad het land van de opgraving van albast wordt genoemd.

Een groot park met een eigen ingang verwelkomt ons, omgeven door een terrein met olijfgaarden en bossen, dat de grote negentiende-eeuwse villa omsluit. De muren van dit fascinerende bouwwerk spreken ook over geschiedenis, aangezien ze door de eeuwen heen onberispelijk bewaard zijn gebleven.

Verdeeld over twee verdiepingen met zijn balkenplafonds en architraven, plus een grote zolder, heeft de villa in totaal 23 kamers. Ideaal voor een mogelijke toeristische accommodatie. De structuur is verdeeld in drie zeer grote appartementen en leent zich gemakkelijk om te worden getransformeerd tot 6 wooneenheden. Het pand is ook uitgerust met een cisterne en een waterput, een buitenoven, een barbecue en eeuwenoude planten.

 • Stad: Santa Luce
 • Staat / Regio: Toscana
 • land: Italië

Kenmerken

Contact informatie

Advitalia (aankoopmakelaar)
Advitalia (aankoopmakelaar)
00393804728385

Enquire about this property

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag: