Te renoveren ruïne met panoramisch zeezicht

160.000
Listing ID: sic003
Stad: Malfa
17 november 2015

Sicilië, Eolische eilanden – Oud klein gebouwtje, nu een ruïne, met een reeds aanvaard verbouwingsproject. Het is gelegen in een gebied dat uitkijkt over Malfa, met een onvergetelijk uitzicht op een deel van het eiland Salina en de eilanden Stromboli en Panarea.

Het renovatie project omvat, op de begane grond, de realisatie van een typisch Eolisch huis bestaande uit een grote woonkeuken, leefruimte, toilet, typische Eolische patio van 90 m2 en een tuin van 300 m². De verdieping eronder, die zich op het niveau van de gemeentelijke weg bevindt, omvat een garage, een magazijn – technische ruimte en een regenwaterput van ca. 63 kubieke meter.
De zone waar deze woning ligt, is voorzien van alle openbare diensten.

Het is tevens de bedoeling om gebruik te maken van gespecialiseerde toepassingen die gericht zijn op het maximaliseren van de energieprestaties van de woning, de productie van energie uit hernieuwbare bronnen en het gebruik van natuurlijke materialen (2 kW generator, zonnepanelen, thermische isolatie, een regenwaterput, de behandeling van afvalwater door middel van fyto-depuratie).

Het is ook mogelijk om het ontwerp van de tuin aan te passen in functie van specifieke wensen.

Contactgegevens eigenaar :
Adres: ISOLE EOLIE – SALINA – COMUNE DI MALFA – VIA VITTORIO EMANUELE
Naam eigenaar: Lorenzo Mirabito
E-mail: LORENZOMIRABITO@GMAIL.COM
Tel: 0039-3391044522
Gesproken talen: Italiaans, Engels

Dit is niet het exacte adres
Huizenjacht Italie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties.

Powered by WordPress - Built on wpCasa