Prijsbereik: Van naar

Sicilia: Fantastisch pand met zwembad voor een toeristische activiteit tussen Noto en Modica

Modica, Ragusa, Sicilië, Italië
€900.000

Detail

Bijgewerkt op september 5, 2022 op 5:29 pm

 • Prijs: €900.000
 • Eigenschap Grootte: 500 m²
 • Landoppervlak: 15000 m²
 • slaapkamers: 5
 • badkamers: 5
 • Eigendom type: B&B / Toerisme, Huis
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Beschrijving

Prachtige locatie! Gelegen in een ongerept landschap gekenmerkt door droge stenen muren, rust, stilte en privacy, maar niet geisoleerd. Slechts 15 minuten van Modica en 15 van Noto, 25/30 minuten van de gouden stranden en 40 minuten van de luchthaven van Comiso of 60 minuten van de luchthaven van Catania. Hier, net als in de rest van het Ibleaanse grondgebied, is er een hoge kwaliteit van leven. Juiste combinatie van natuur, kunst en cultuur.

Charmant pand, volledig gerenoveerd. Het is een oude boerderij, met stallen en bijgebouwen, met een prachtige stenen structuur, die de huidige eigenaren hebben omgetoverd tot een charmante woning. Respect voor de originele bouwmaterialen, steen en hout zijn de protagonisten van deze herstructurering met aandacht voor de kleinste details.

Het gevoel dat je krijgt bij het betreden van het huis is er één van warm welkom en comfort, terwijl de grote ramen de blik naar de tuin overbrengen. Deze is verfraaid met eeuwenoude olijfbomen, citrusboomgaarden en vetplanten, natuurlijk als kers op de taart: een zwembad.
Er is een bijgebouw met woonkamer, kitchenette, een slaapkamer en badkamer. Het hoofdhuis daarentegen bestaat uit een grote woonkamer (de voormalige stal), twee studeerkamers, een grotere en een kleinere, een ruime keuken, in de hoogte doorkruist door een loopbrug, die begint bij een trap in de woonkamer en leidt naar een prachtig terras, vanwaar u op heldere dagen de zee van Marzamemi kunt zien. Er zijn drie slaapgedeeltes: de master suite met inloopkast en badkamer, de tweede suite bestaande uit een eigen zitkamer, mezzanine slaapkamer en badkamer, terwijl de gastenslaapkamers twee zijn, beide met ensuite badkamers en onafhankelijke ingangen.

De totale woonoppervlakte is ongeveer 500 m2 inclusief een berging en wasplaats gelegen bij de ingang van het pand. Het terrein beslaat ca. 15.000 m2

 • Stad: Modica
 • Staat / Regio: Sicilia
 • land: Italië

Kenmerken

Contact informatie

Advitalia (aankoopmakelaar)
Advitalia (aankoopmakelaar)
00393804728385

Enquire about this property

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag: