Prijsbereik: Van naar

Sardegna: Toeristische accommodatie met cottages en restaurant bij Sinnai met zeezicht te koop

Sìnnia/Sinnai, Cagliari, Sardinië, 09048, Italië
€499.000

Detail

Bijgewerkt op april 3, 2022 op 10:26 am

 • Prijs: €499.000
 • Eigenschap Grootte: 500 m²
 • Landoppervlak: 190000 m²
 • Eigendom type: B&B / Toerisme
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Beschrijving

Sinnai:  accommodatie-restaurant, B&B, in een unieke context, omgeven door het groen van de bergen en tegelijkertijd met een panoramisch uitzicht op de zee. Op deze plek geniet je van totale privacy en rust, kom je helemaal los van de dagelijkse routine.

De structuur bestaat uit een entrée met receptie, een restaurantruimte van ongeveer 200 m2 met open haard, een tweede kamer van 35 m2, die leidt naar het ruime terras met uitzicht op de zee, een volledig uitgeruste keuken, negen badkamers verdeeld in mannen – vrouwen en gehandicapten, toiletten en kleedkamers voor medewerkers.
Boven vinden we nog een onafhankelijke kamer van ongeveer 85 m2 volledig ingericht als een bar met badkamer en berging, ook met een ruim terras met uitzicht op de zee – bergen.
De twee structuren zijn verbonden door een dubbele buitentrap en een lift.
Daarbij zijn er 6 onafhankelijke cottages met tweepersoonsslaapkamers en badkamer, die uitkijken op het kunstmatige meer waaraan het pand grenst.

Het hotel-restaurantcomplex is omgeven door ongeveer 19 hectare grond met ongerept mediterraan struikgewas, een bron en uitzicht over het hele lager gelegen Campidano-gebied, waardoor je volop kunt genieten van de natuur eromheen.

De structuur wordt verkocht compleet met alle meubels, van de keuken tot de slaapkamers, klaar voor zowel catering- als receptieactiviteiten.
Woning voorzien van alle certificaten.

 • Stad: Sinnai
 • Staat / Regio: Sardegna
 • land: Italië

Kenmerken

Contact informatie

Advitalia (aankoopmakelaar)
Advitalia (aankoopmakelaar)
00393804728385

Enquire about this property

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag: