Prijsbereik: Van naar

Primaore – Traditioneel Italiaans huis in klein bergdorpje

Beschrijving

Emilia Romagna – Dit traditionele Italiaanse huis vormt een prachtig plaatje en is in uitstekende conditie. Het huis wordt momenteel gebruikt als vakantiewoning en is gelegen in een klein bergdorpje diep in het nationale natuurgebied “Parco di Giganti” (letterlijk vertaald, het park van de reus), een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid.
Het pand, hoewel gesitueerd in een landelijk gebied, ligt dicht bij de steden Bologna, Modena, Parma en Reggio Emilia, en zeer dicht bij de grens met Toscane, dus erg handig voor sightseeing. Het adembenemende uitzicht vanaf de achterkant van de eigendom zal de nieuwe eigenaars verleiden om de omgeving te verkennen en te genieten van de vele fantastische wandelingen die je er kunt maken. Het is ook strategische gelegen ten opzichte van een aantal van de beste skigebieden in dit deel van Italië, waardoor deze woning ideaal is voor wie op zoek is naar een plek om het hele jaar door te wonen.

Het huis biedt veel leefruimte. De hoofdingang van het huis leidt naar een grote woonkamer met een karakteristieke stenen muur en een centrale open haard. Tevens is er op het gelijkvloers een comfortabele eetkamer, een kleine keuken, een grote slaapkamer en een kleine berging die kan worden omgevormd tot een badkamertje of bijkeuken.

De trap leidt naar de eerste verdieping met grote overloop, waar zich drie ruime slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer bevinden. Er is een deur die leidt naar een grote dubbele garage.

De woning is voorzien van centrale verwarming en er werd recent (2013) een gloednieuwe ‘groene energie’ pelletketel geïnstalleerd, die voor de verwarming en warm water zorgt, waardoor het niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zuinig is. De electriciteit werd ca. 5 jaar geleden heraangelegd.

Buiten is er een groot terras met kleine serre en treden die leiden naar een terrasvormige tuin die gebruikt kan worden voor bloembedden of moestuin. Er zijn drie afzonderlijke opslagruimtes onder het huis, één doet dienst als verwarmingshok, één wordt gebruikt als houtopslag en de andere als schuur.

Dit huis is onmiddellijk bewoonbaar en is zeer realistisch geprijsd voor een snelle verkoop. Meubilair overnemen is bespreekbaar.

Contactgegevens eigenaar :
Naam: Jill Pennington
Adres: Via dell’Oratorio 55, Villa Minozzo, RE, 42030, Italia
E-mail: jillipen@gmail.com
Tel: 0039 0479391352
Gesproken talen: Engels

Adres