Prijsbereik: Van naar

Prachtig huis in heuvels Romagna

Beschrijving

Emilia Romagna – Vrijstaand huis met een prachtig uitzicht op de heuvels van Romagna en ongeveer 30 km van de Adriatische kust. Het huis is geschikt voor zowel permanente bewoning als voor vakantiehuis. Het is recentelijk helemaal opgeknapt en ligt op een omheind terrein van 14.000 m2. Het huis is 120 m2 en heeft 2 verdiepingen.
Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met een sfeervolle open haard. Aansluitend vind je een open keuken met aansluitende ruimte die doorloopt naar de wc met wastafel waar ook plaats is voor een wasmachine. Aan de ander kant van de woonkamer is aangrenzend een tweede royale ruimte die als woon- of slaapkamer dienst kan doen.

Op de eerste etage vind je drie slaapkamers en een badkamer. Deze is dit jaar geheel vernieuwd en heeft een inloop douche, wc, bidet en een wastafel.
Recent zijn alle ramen en deuren vervangen. Er zijn luiken voor de ramen aanwezig. Er is een nieuw geisoleerd dak met zonnepanelen voor gratis energie en er is nog voor de komende 15 jaar een jaarlijkse subsidie van ongeveer 2.600-2.900 euro. Om het huis is alles opnieuw betegeld en er is een overdekte veranda waar het heerlijk vertoeven is.

Het terrein is gedeeltelijk omheind en heeft een elektrisch toegangshek en verlichte oprijlaan. Er is ook een waterput aanwezig en in de tuin zijn vele notenbomen en een aantal fruitbomen te vinden.
Op het terrein bevindt zich ook een garage met kleine dependance.
Het huis is te bereiken via een ongeasfalteerde weg.

Het dichtsbijzijnde stadje Novafeltria ligt op 4 km afstand waar allerlei winkels en restaurants aanwezig zijn. Er is ook een klein ziekenhuis.

Het huis is van nederlands-italiaans echtpaar dat graag de helpende hand wil bieden waar nodig.

Contactgegevens eigenaar :
Naam: Marian Aalders
Adres: Ca’Fadino, 256/ter Maiolo, Emilia-Romagna
E-mail: marian.aalders63@gmail.com
Tel: +39 335 203389
Gesproken talen: Nederlands, Italiaans, Engels

Adres