Prijsbereik: Van naar

Luxe ecologische villa met zwembad aan de Adriatische kust

Beschrijving

Abruzzo – De villa is gelegen aan de Adriatische kust (300 meter van het strand) in de badplaats Pineto, in de provincie Teramo. De wijk is een nieuwe residentiële wijk van 21 loten, tussen de zee en het platteland, rijk aan olijfbomen. Het is een groene heuvel, zonder hoge bebouwing.
Pescara, met zijn luchthaven, bevindt zich op 20 km.
De nationale parken van Abruzzo liggen op 70 km.

Algemene kenmerken van deze luxueuze villa:
Het is gebouwd volgens de regels van de bio-architectuur (ecologisch huis) met biocompatibele materialen en voorzieningen (vloerverwarming/-afkoeling, bio-elektrische installatie, geventileerd dak, fotovoltaische zonnepanelen van 4,68 kw, enz…)

Er zijn drie verdiepingen : kelder, gelijkvloers en eerste verdieping (met een aparte wooneenheid bestaande uit woonkamer, slaapkamer, badkamer en veranda).

Aantal kamers: 3
Aantal badkamers: 3
Aantal keukens: 4
Aantal woonkamers: 3
Fitnessruimte
Sauna

In de tuin (met drie overdekte terrassen) bevindt zich een uniek zwembad met een architectonisch originele vorm, gebouwd in bewapend beton en afgewerkt met Bizantijnse mozaïek, bestaande uit verschillende hoogtes:
– 3 meter : de duikzone
– 1 – 2 meter : getrapte zone
– 1 meter : jacuzzi met plaats voor maar liefst 10 personen (waterjets + hydrojets).
Langs één van de zijdes bevindt zich ook een mooie waterval, gerealiseerd door lokale kunstenaars met stenen van de Maiella van het nationaal park.

Indeling:

  • Kelderverdieping: garage, woonkamer, fitnessruimte / relax, badkamer, technische ruimte, houtopslagplaats, watercontrole.
  • Gelijkvloers: woonkamer, keuken, twee slaapkamers, één badkamer.
  • Eerste verdieping: woonkamer / keuken, kamer / garderobe, inloopkast / opbergruimte, twee balkons, trap om naar de veranda te gaan, buitentrap en binnentrap.

Contactgegevens eigenaar :
Adres eigendom: Via Vittorio De Sica n.1 – Pineto (Teramo)
Naam eigenaar: Paolo Capanna Piscè
E-mail: paolo.capannapisce@gmail.com
Tel: 0039-3482680155
Gesproken talen: Italiaans

Adres