Prijsbereik: Van naar

Liguria, Diano Marina: Terrein met project voor een villa met prachtig uitzicht op de zee

Strada Catella, Muratori, Diano Marina, Imperia, Ligurië, 18013, Italië
€210.000

Detail

Bijgewerkt op april 23, 2022 op 9:09 am

 • Prijs: €210.000
 • Landoppervlak: 5000 m²
 • Eigendom type: Terrein
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Beschrijving

Diano Marina – Serreta Project – Terrein van ca. 5000 m2 met project voor de bouw van een eengezinsvilla in klasse A + met groen dak en gevels in lokale steen, met prachtig uitzicht op zee over de Golf van Diano Marina en Cervo.
Het project omvat een gebouw met een oppervlakte van ongeveer 90 m2 met ingang, woonkamer met kitchenette, twee slaapkamers en twee badkamers met plafondramen voor verlichting en ventilatie; de buitenkant biedt, voor heerlijk ontbijt, lunch en andere gezellige momenten buiten, een grote pergola, en voor totale ontspanning een terras en een zwembad dat desgewenst overloopt om het uitzicht in het blauw van de Ligurische zee beter te accentueren. Aan de oostkant is er een garage met wasplaats en een kelder voor in totaal 40m² en aan de andere kant een magazijn, van ongeveer 26m²; het gehele pand zal worden gebouwd met geventileerde spouw.

De voordelen van het bouwen van een Villa vanaf het project zijn duidelijk: de keuze voor de kwaliteit van de beste materialen en de modernste technologieën, naast de esthetische voorkeuren, zal een reden te meer zijn om het huis van je dromen te creëren en vooral, alles op één verdieping, zonder architectonische barrières en met visueel harmonieuze en brede oplossingen.

De afstand tot de zee is kort, slechts 3,6 km, het centrum van Diano Marina ligt op 3 km afstand.

 • Adres: Diano Serreta
 • Stad: Diano Marina
 • Staat / Regio: Liguria
 • land: Italië

Kenmerken

Contact informatie

Advitalia (aankoopmakelaar)
Advitalia (aankoopmakelaar)
00393804728385

Enquire about this property

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag: