Prijsbereik: Van naar

Le Marche, Pesaro: Gebouw met 5 wooneenheden in het historische centrum van Pesaro te koop

Via Gargattoli, Centro Storico, Pantano, Pesaro, Pesaro e Urbino, Marken, 61121, Italië
€295.000

Detail

Bijgewerkt op november 5, 2022 op 10:01 am

 • Prijs: €295.000
 • Eigenschap Grootte: 360 m²
 • Eigendom type: Huis
 • Eigenschapstatus: Te koop via eigenaar

Beschrijving

Volledig te renoveren eigendom van ca. 400 m2 opgedeeld in 5 kadastrale wooneenheden met goedgekeurd project voor een indrukwekkend woonhuis, onafhankelijke studio, garage, 2 leefbare magazijnen, binnenkoer en terras. Startklaar en volledig personaliseerbaar. Prachtpositie in één van de rustigste straten van het historische centrum en op 1 km van het zandstrand.

Het project van 360 m2 voorziet:

Op het gelijkvloers een monumentale gang met hoogte van ca. 9 meter, ruime garage van 17,92 m2, hal, wc/wasplaats met raam en 2 leefbare ruimtes (cantine) van 14,69 en 19,88 die verbonden zijn met de binnenkoer van 13,62 m2. Het idee was om deze ruimtes te gebruiken als bureau of logeerkamers (benedenverdieping niet geschikt voor vakantie-verhuur!)

In het midden van de trap opent zich een deur naar de ruime studio van 29,19 m2 met open dakstructuur en badkamer met venster. Deze studio bevindt zich in een apart huisje. Ideaal voor de verhuur, logeerkamer, adolescenten, bureau)

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime kamers die met elkaar verbonden zijn. Beiden kunnen als slaapkamer worden gebruikt. Ons idee was om van één een luxe-dressing te maken. Daarnaast voorziet het project een prachtige badkamer van 17,7 m2 met ruime douche en vrijstaand bad.

Op de 2de en klaarste verdieping zijn de leefruimtes voorzien. Zowel de eetplaats als de keuken worden verbonden met een mooi terras van 8,85 m2. De grote raampartijen zullen zorgen voor extra licht en ruimte. Het salon bevindt zich in het voorste gedeelte, met 2 ramen en 2 veluxen. Het speciale aan deze plek is dat het visueel groter oogt dan zijn 19,84 m2 omdat je ook uitkijkt op de leegte boven de gang van 13,21 m2.

Het gebouw wordt verkocht in zijn huidige toestand, dus volledig te renoveren, met goedgekeurd project en de mogelijkheid om deze naar de eigen wensen aan te passen. Men kan er dus perfect voor kiezen om de 5 units te behouden en er vakantie-appartementen creëren. Iets waar erg veel vraag naar is in deze kuststad die in 2024 de Italiaanse hoofdstad van Cultuur wordt

Superbonus mogelijk voor 5 units en aannemer klaar om te starten.

Geen courtage aan agentschap bij aankoop / professionele begeleiding bij aankoop.

 

 • Stad: Pesaro
 • Staat / Regio: Marche
 • land: Italië

Contact informatie

Huizenjacht Italië
Huizenjacht Italië

Enquire about this property

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag: