Kleine, her op te bouwen ruïne op een unieke plek

140.000
Listing ID: sic005
Stad: Malfa
18 november 2015

Sicilië, Eolische eilanden – Het pand in kwestie is in de huidige toestand bijna een ruïne en heeft een bruto oppervlakte van 37 m2, inclusief de oppervlakte van het kleine gebouwtje aan de voorzijde. Het bijhorende terrein beslaat 679 m2.

In deze zone is een heropbouw toegestaan met uitbreidingsmogelijkheid van 30 kubieke meter voor sanitaire voorzieningen + 35% van de bestaande oppervlakte. Volgens het huidige project kan er een huis gebouwd worden van ca. 74 m2 (200 kubieke meter). Het kan heropgebouwd worden op een andere plek, zodat het een alleenstaande woning wordt met een nog mooier zicht op de eilanden Panarea en Stromboli. Een dergelijke interventie zou het mogelijk maken om een patio en tuin te creëren van ca. 175 m2.

Deze eigendom ligt op een unieke plek, in een magnifiek landschap waar het niet toegestaan is om meer woningen te bouwen. Het is omgeven door de prachtige Malvasia wijngaarden die hellen richting de zee, op enkele tientallen meters van de kliffen boven de azuurblauwe zee van Salina en met een onvergetelijk uitzicht op de eilanden Stromboli en Panarea.

In deze zone zijn alle voorzieningen aanwezig (elektriciteit, water, telefoonnetwerk).

Contactgegevens eigenaar :
Adres: ISOLE EOLIE – SALINA COMUNE DI MALFA – FRAZIONE CAPO FARO – VIA NAZIONALE
Naam eigenaar: Lorenzo Mirabito
E-mail: LORENZOMIRABITO@GMAIL.COM
Tel: 0039-3391044522
Gesproken talen: Italiaans, Engels

Dit is niet het exacte adres
Huizenjacht Italie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties.

Powered by WordPress - Built on wpCasa