Prijsbereik: Van naar

Gelijkvloers in Toscaanse villa (Chianti)

Beschrijving

Toscane – In een typisch Toscaanse stenen plattelandsvilla in de Chianti streek bevindt zich dit gelijkvloers appartement, het enige in de villa dat nog te koop staat. Deze eigendom heeft een interessante ligging op slechts 200 meter van weg 222, 24 km van het centrum van Firenze en 6 km van Greve in Chianti, op 350 meter boven de zeespiegel.

Het appartement maakt deel uit van een complex van twee gebouwen (plattelandsvilla en schuur) met een terrein van ca. 4000 m2. Gedurende decennia was dit eigendom van een Florentijnse familie. Van de 4 wooneenheden zijn er ondertussen twee bewoond.

Er is stadwater en stadsgas voor residentieel gebruik en als verwarming. Het geheel heeft een vernieuwd systeem voor het afvalwater. De verdeling van de gemeenschappelijke delen (met tabel) is reeds gebeurd. Alle technische gegevens kunnen getoond worden.

Het gedeelte wat te koop staat is momenteel onderverdeeld in twee verschillende wooneenheden (110 m2 en 74 m2) met elk een eigen ingang. Indien gewenst kan ook gekozen worden om slechts één van beide aan te kopen, maar de aankoop van beiden is voordeliger en interessanter omdat je dan een gedeelte privé-woning hebt en een deel kunt verhuren.

De hoofdingang bevindt zich in het westen waar een ruime oprit is voor drie wagens. Een geboogde atrium leidt je naar de ingang waar alle kamers op uitkomen en van waar je naar het tweede deel van het huis kunt.

Het appartement bestaat uit: een woonkamer met twee ramen (West en Noord), een grote en klare kamer met twee ramen, een kamer met ensuite badkamer, kleine opslagruimte. Via de gang kom je dan in de tweede wooneenheid die bestaat uit een grote half-ondergrondse kamer met ramen, een L-vormige gang, een woonkamer met keukenhoek (Zuidgericht raam), een slaapkamer en een badkamer. Via die laatste gang kom je uit in de tuin die volledig Zuidgericht is. Deze privé-tuin beslaat 1400 m2.

Langs de Zuidelijke kant kijk je uit over de prachtige Chianti heuvels. Het Noordelijke deel van de tuin ligt iets hoger dan het appartement en kan eventueel verlaagd worden.

Deze eigendom is gedeeltelijk te renoveren. De technische installaties van badkamers en keukens zijn na te kijken en te vernieuwen en dienen opnieuw aangesloten te worden op de nieuwe beerput.

Contactgegevens eigenaar :
Adres eigendom:Via comunale di Spedaluzzo 84, Spedaluzzo (FI), Toscane
Naam eigenaar: : Giovanni Casini
E-mail: giocas60@gmail.com
Tel: +39 3397613045
Gesproken talen: Italiaans, Engels

Adres