Prijsbereik: Van naar

Gedeeltelijk gerenoveerde Toscaanse woning

Beschrijving

Toscane – Woning gelegen in het hart van een middeleeuws dorp, Gello Biscardo, aan de helling van de berg Pratomagno, in een Toscaans bosrijke omgeving, 15 km van Arezzo, 60 km van Florence, makkelijk bereikbaar met de snelweg en aan een geasfalteerde weg.

Rustieke woning met karakteristiek torentje, zeer heldere ruimtes, verdeeld over drie verdiepingen: gelijkvloers, eerste verdieping, kelder
Geweldig uitzicht op de omliggende natuur.
Samengesteld uit 16 kamers en een binnenplaats naast de kelder en bedekt met een dunne laag cement omdat het ooit werd gebruikt als een kippenhok, gemakkelijk verwijderbaar. Er kan een gezellige buitenruimte gecreëerd worden.

Dit pand kan omgevormd worden tot een mooie B&B, 4 appartementen of gezellige vakantiewoning.
Het dak, de buitenmuren, vloeren van het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn volledig gerenoveerd. De ramen van de eerste verdieping zijn nieuw, elektriciteit en sanitaire voorzieningen zijn vernieuwd. Om de bijzondere kenmerken van het pand in de verf te zetten kunnen de schoorsteen, plafonds en andere stenen gedeeltes gezandstraald worden. Zo zal de historiek van de woning nog meer tot zijn recht komen.
De halfondergrondse kelderverdieping dient nog volledig gerenoveerd te worden. Met hoogtes van 3.40m kun je hier perfect woonruimtes creëren, hiervoor kun je de raamopeningen aan de straatzijde heropenen.

Er zijn verbouwingspremies van de staat waar je gebruik van kunt maken.

Je kunt tevens 4 hectaren olijfgaard bij kopen in een panoramische positie of voor de bouw van een zwembad op ca. 150 meter van de woning.

Gello Biscardo is een dorp dicht bij alle voorzieningen, maar je geniet er ook van de rust en het omringende landschap, ver weg van alle drukte en rumoer.

Contactgegevens eigenaar :
Adres eigendom: Gello Biscardo 13, Castiglion Fibocchi, Arezzo
Naam eigenaar: Suro Geppetti
E-mail: gloria.geppetti@alice.it
Tel: +393491563699
Gesproken talen: Italiaans

Adres