Prijsbereik: Van naar

Gardameer: Appartement in het Garda Resort Village met zwembaden te koop

Peschiera del Garda, Verona, Veneto, 37019, Italië
€270.000

Detail

Bijgewerkt op juli 23, 2022 op 10:49 am

 • Prijs: €270.000
 • Eigenschap Grootte: 86 m²
 • slaapkamers: 2
 • badkamers: 1
 • Eigendom type: Appartement
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Beschrijving

Peschiera del Garda is een dorp aan de zuidelijkste oever van het Gardameer, gekenmerkt door kanalen, bruggen, prachtige kerken en historische gebouwen. Het bevindt zich op een paar kilometer van Verona, maar is ook vlot te bereiken vanuit Milaan. Daarom is het een perfecte plek om een ​​tweede huis te hebben om weekends en vakantieperiodes door te brengen.

Gelegen in het Garda Resort Village, een elegant gebouwencomplex vol groene en praktische gemeenschappelijke ruimtes, met zwembaden, sportvelden en de diensten die alleen een dorp kan bieden.

De gebouwen van één of twee verdiepingen worden gekenmerkt door een eenvoudige maar choreografische architectuur, met vooral  baksteenkleuren afgewisseld met het groen van oleanders, olijfbomen en andere mediterrane planten.

Hier is het appartement dat te koop wordt aangeboden.

De gevel doet denken aan het eeuwenoude huis met balustrades, hier in een modern jasje gestoken met een galerij die toegang geeft tot de verschillende wooneenheden. Je komt binnen in de woonkamer met een praktische open keuken. Een gang scheidt de woonkamer van nachtzone met een trap naar een tweede ingang vanaf het gelijkvloers. De afmetingen van die toegang zijn zodanig dat er comfortabel fietsen of zwemspullen kunnen worden geplaatst, essentieel in deze context.

Het gehele appartement wordt gekenmerkt door een prachtig plafond met zichtbare balken die contrasteren met het wit van de deuren en muren. De vloer door het hele appartement is een zachte poederkleur die goed past bij de baksteenkleur van de buitenkant. In de badkamer vallen de blauwe tinten van het meer op, tussen de douche en het lichte raam. Er is ook een airconditioner die ons verfrist tijdens het zomerseizoen en de omgeving verwarmt in de koudere maanden, zodat we het huis in elk seizoen kunnen bewonen. Twee grote kamers, één met tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden completeren de verdieping, ook met uitzicht op het balkon.

De residentie biedt tal van gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een prachtig terras met een barbecue op de bovenverdieping, geschikt voor mooie zomerse feestjes met de buren of om als gezin van te genieten.

 

 • Stad: Peschiera del Garda
 • Staat / Regio: Veneto
 • land: Italië

Kenmerken

Contact informatie

Advitalia (aankoopmakelaar)
Advitalia (aankoopmakelaar)
00393804728385

Enquire about this property

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag: