Prijsbereik: Van naar

Emilia-Romagna: Unieke, moderne villa bij Salsomaggiore Terme te koop

Contignaco, Salsomaggiore Terme, Parma, Emilia-Romagna, 43039, Italië
€1.500.000

Detail

Bijgewerkt op mei 13, 2022 op 8:05 am

 • Prijs: €1.500.000
 • Eigenschap Grootte: 550 m²
 • Landoppervlak: 11140 m²
 • slaapkamers: 4
 • badkamers: 6
 • Eigendom type: Huis
 • Eigenschapstatus: Te koop via makelaar

Beschrijving

Wanneer je aankomt in deze moderne villa, net naast een klein kerkje, slaat je hart even mee met de kerkklokken. Wie houdt van moderniteit kan niet anders dan verliefd worden.

Het bezoek van vandaag begint niet bij de hoofdingang aan de lange zijde van het huis, maar bij één van de grote openslaande deuren in het woongedeelte. Elke kamer is chic, verfijnd en essentieel.

Een grote woonkamer met bakstenen en immense ramen begrenst de ruimte die is toegewezen aan een eiland dat is uitgerust om te koken, aan de zijkanten een paar eenvoudige planken en schilderijen die op de grond zijn achtergelaten.

De boog verstevigd met een plaat en ijzeren staven hangt tussen de keuken en de grote eettafel, terwijl drie rieten fauteuils romantisch naar de open haard kijken met hun rug naar de ramen van de tuin.

Aangrenzend is de ingang waar twee smaragdgroene banken je verwelkomen. Langs één van de badkamers komen we in de meer intieme zone met de eerste relaxruimte, een doorgangsruimte waar naast de chaise longue ook een comfortabele kleedkamer is gecreëerd. Hier bevinden zich de wasruimte, een groot en licht kantoor en de eerste slaapkamer met garderobekast en eigen badkamer.

Een niveau hoger, de eerste metalen treden veranderen dan in een oude terracotta trap die leidt naar de overloop die een kruispunt is voor de verschillende kamers. De eerste aan de rechterkant van de trap met een grote stenen muur, is gescheiden van de badkamer door een kledingkast. We gaan links een paar treden naar beneden, pauzeren even in een zitkamer en bezoeken dan de andere twee slaapkamers.

Elke kamer van de boerderij wordt gekenmerkt door prachtige houten vloeren, elegante designmeubels, glanzende stalen accessoires, grote en lichte ramen en muren, deels in zichtbare steen en deels wit geschilderd, terwijl elke slaapkamer een eigen badkamer heeft met dubbele wastafel en kristallen douche.

De ruimtes in dit huis zijn tot in de kleinste details goed bestudeerd en verzorgd, niets is aan het toeval overgelaten, door goede smaak en grote afmetingen te combineren is het mogelijk geweest om een ​​compositorische harmonie te verkrijgen die de keuken, de woonkamer, de kamers en de badkamers als tonen van een delicate melodie met elkaar verbinden, terwijl de zeer moderne technologische systemen een  hoge efficiëntie en een ongeëvenaarde levenskwaliteit garanderen.

De villa heeft ook grote buitenruimtes, het terrein is ruim 11.000 m2, met op korte afstand van het hoofdgebouw een groot agrarisch bijgebouw van zo’n 130m2. Aan de buitenkant volledig hersteld en binnenin opzettelijk onafgewerkt gelaten, zodat er ruimte is voor creativiteit.

 • Stad: Salsomaggiore Terme
 • Staat / Regio: Emilia Romagna
 • land: Italië

Kenmerken

Contact informatie

Advitalia (aankoopmakelaar)
Advitalia (aankoopmakelaar)
00393804728385

Enquire about this property

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Stel hier je vraag: