Leef je droom op deze UNIEKE LOKATIE !

Listing ID: mar012
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Stad: Corinaldo
31 mei 2018

In “stille” verkoop: te koop puur ITALIAANS GELUKKIG leven in Le Marche !! een zeer goed lopende B&B + appartementen in de prachtige regio Le Marche, onder de rook van de gezellige badplaats Senigallia. De accommodatie is als een van de best beoordeelde Italiaanse B&B`s met heel veel jaarlijks terugkerende gasten. De huidige eigenaren zullen een periode stand-by zijn in de regio om de transitie goed te laten verlopen. Een unieke accommodatie op een unieke locatie, (scholen, winkels & horeca nabij!) een uitgelezen kans om UW eigen droom als B&B eigenaar te verwezenlijken. In 20 minuten op het strand.
Uniek in lokatie
Uniek in beoordeling
Uniek in terugkerende gasten
Uniek in concept
De B&B kamers, de ontbijtkeuken en de appartementen liggen op de begane grond, allen met privé entree en privé badkamer. Het ruime eigenaren appartement, bestaande uit: grote living met open keuken, 3 slaapkamers, 1 badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet, 1 extra toilet en een prachtig privé terras/balkon met een fantastisch uitzicht over het heuvellandschap. Op de tweede verdieping zijn 2 bergzolders en een tweede balkon/terras.
Het is heerlijk om het hele jaar, ook als er geen gasten zijn, te voet naar een van de mooiste Italiaanse burchtstadjes te kunnen lopen en te integreren met de lokalen bevolking?
OOK ENTHOUSIAST ! informeer voor aanvullende informatie !! ONLANGS in prijs verlaagd, informeer ook eens naar de uitstekende overname mogelijkheden !!

Contactgegevens eigenaar :
Adres eigendom: Viale degli Eroi, 78, 60013 Corinaldo AN
Naam eigenaar: : Herman & Marion Voetman
E-mail: hvoetman@xs4all.nl
Tel: 0039 3454032317
Gesproken talen: Nederlands, Italiaans, Engels, Frans

Dit is het exacte adres
Huizenjacht Italie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties.

Powered by WordPress - Built on wpCasa