Prijsbereik: Van naar

Appartement aan het Como-meer

Beschrijving

Lombardia – Wij bieden u een appartement aan de schilderachtige oevers van het Comomeer. Het appartement is gelegen in het centrum van San Siro, aan de westkant van het meer en op slechts 30 meter van het strand, een speeltuin, picnic-plek en aanlegkaai.
De stad San Siro ligt aan één van de mooiste meren van Europa, het Comomeer, vlakbij de Alpen, bekend om zijn ski-resorts.

De strategische ligging van het appartement spreekt voor zich:
– 30 km. van de Zwitserse grens
– 30 km van het centrum van Como
– 50 km van het skigebied Madesimo
– 80 km van Milaan
– 80 km van de internationale luchthaven van Malpensa / Milano.

Het droge klimaat met een briesje in de zomer garanderen een aangenaam klimaat het hele jaar door.

Het appartement heeft een totale oppervlakte van 40m2 en is gelegen op de 1e verdieping van een nieuwbouw van 3 verdiepingen, met lift. Het appartement is nieuw en werd nooit bewoond.

Het bestaat uit een hal, woonkamer en keuken, badkamer en een kleine slaapkamer. De keuken is gedeeltelijk ingericht met de nodige apparatuur (koelkast, oven, vaatwasser), een kast, een stapelbed. Alle nutsvoorzieningen zijn verbonden.

In de omgeving zijn er supermarkten, bars, restaurants hotels, parkeerplaatsen en de belangrijkste voorzieningen, apotheek, gemeentehuis, bank, postkantoor.

Naast het plezier van het bezitten van een woning aan het Comomeer, is dit appartement ook een interessante investering.
Prijzen aan het Comomeer zijn, ondanks de crisis, nog steeds in stijgende lijn. Het appartement kan je een stabiel inkomen te brengen, er zijn toeristische verhuurmogelijkheden zowel in de zomer als in de winter. In het hoogseizoen brengt een dergelijk appartement ongeveer 500 euro per week op.

Contactgegevens eigenaar :
Naam: Elena Baccega
Adres: San Siro
E-mail: info.italwax@gmail.com
Tel: 0039/3494146950
Gesproken talen: Italiaans, Engels

Adres