Prijsbereik: Van naar

Een huis kopen in Italië brengt natuurlijk een hoop vragen en onzekerheden met zich mee.
Via onze diensten kan je reeds vooraf de noodzakelijke documenten opvragen en de eerste controles laten uitvoeren zodat je met een gerust hart dat droomhuis het jouwe kan maken.

Uiteraard kunnen we ook individuele vragen en dossiers begeleiden, dus mocht je andere documenten nodig hebben of specifieke zaken willen weten over de aankoop van jouw huis kan je ons steeds een mail sturen naar info@huizenjachtitalie.com

Ook wanneer je op zoek bent naar een erkend aankoopmakelaar, kun je bij ons terecht. Surf hiervoor naar onze andere website www.advitalia.be

 

[ezcol_1quarter]Controle eigenaars en eigendom[/ezcol_1quarter]

[ezcol_3quarter_end]Wij kunnen voor je nagaan of degene die de woning verkoopt ook daadwerkelijk de eigenaar is van de (volledige) eigendom en of er eventueel nog andere mede-eigenaars zijn, alsook of de te koop aangeboden woning op het kadaster gekend is en of aldus de administratieve gegevens in overeenstemming zijn met de feitelijke voorstelling van de aangeboden woning.

Dit gebeurt door het opvragen van de “visure” in het onroerend goed register waarop staat wie de eigenaars zijn., alsook hoe de woning administratief gekend is (bijvoorbeeld niet als woonhuis maar als opslagruimte).

[ezcol_3quarter]Bestel nu Afschriften (visure) uit het onroerend goed register[/ezcol_3quarter] [ezcol_1quarter_end]50 euro
voor max. 5 pagina’s
5 euro
per extra pagina[/ezcol_1quarter_end]

[/ezcol_3quarter_end]

[ezcol_1quarter]Opvragen plattegronden[/ezcol_1quarter]

[ezcol_3quarter_end]Heb je een huis met terreinen gekocht en de eigenaar heeft geen plattegronden van het terrein of de woning ter beschikking, dan kunnen wij jou deze bezorgen via e-mail.

Als je van deze dienst wil gebruik maken moet je ons wel een kopie van de identiteitskaart van de eigenaar bezorgen en zullen wij je eveneens voorafgaand een document bezorgen (delega) dat ondertekend door de eigenaar terug aan ons moet gestuurd worden.

[ezcol_3quarter]Bestel nu Plattegronden[/ezcol_3quarter] [ezcol_1quarter_end]50 euro
per plattegrond
25 euro
per extra plattegrond[/ezcol_1quarter_end]

[/ezcol_3quarter_end]

[ezcol_1quarter]Fiscale code (codice fiscale)[/ezcol_1quarter]

[ezcol_3quarter_end]Wil je een onroerend goed in Italië aankopen, dan heb je een Italiaanse fiscale code of codice fiscale nodig. Wij vragen dit voor jou aan.

[ezcol_3quarter]Bestel nu Aanvraag fiscale code[/ezcol_3quarter] [ezcol_1quarter_end]50 euro
per fiscale code
[/ezcol_1quarter_end]

[/ezcol_3quarter_end]